(0321) 33 21 03 verkoop@escdronten.nl

Keramische gevelbekleding

Keramische gevelbekleding, duurzaam en onderhoudsarm

Keramische gevelbekleding geniet een uitstekende reputatie. En terecht. De delen van de keramische gevelbekleding zorgen ervoor dat uw gevel voor zeer lange tijd mee kan. Overigens is uw gevelbekleding altijd een belangrijk onderdeel van uw pand. Zeker als het gaat om de aanzichtgevels is het aan te raden deze goed te onderhouden. U kunt al tijdens de bouw kiezen voor onderhoudsarme keramische gevelbekleding. Dat vrijwaart u echter niet van periodiek onderhoud. Verontreiniging zal altijd voorkomen. Door een specialist in gevelreiniging in te schakelen zorgt u er in elk geval voor dat uw gevel er altijd verzorgd uitziet. Doet u dit periodiek? Dan heeft u de basis voor een voortdurend goed aangezicht van uw pand gelegd. U kunt dan hooguit de pech hebben dat een graffitiartiest het juist op uw pand voorzien heeft. Met de goede schoonmaakmiddelen en het juiste bedrijf is dit echter altijd ook wel weer te verhelpen. Ook bij keramische toepassingen.

De voordelen van keramische gevelbekleding

Keramische gevelbekleding zorgt voor een gevel met een enorme hardheid en hittebestendigheid. Het zorgt voor een hoge isolatiewaarde. Heeft u bijvoorbeeld een groot pand en lopen de kosten voor de airconditioning in de zomer flink uit de hand? Denk dan eens aan de keramische gevelbekleding. Keihard en zeer hittebestendig. Stelt u zich vooral ook voor hoe groot de brandvertraging is. Met de moderne techniek die ons ten dienste staan is het mogelijk om exacte maatvoeringen te hanteren. Vraag er maar eens naar bij uw leverancier in gevelbekleding van Eternit. In Nederland is dat ESC in Dronten.

Voorbeelden van keramische toepassingen naast gevelbekleding

Keramiek is een gebakken materiaal. Dit bakken zorgt voor de hittebestendigheid en enorme hardheid. We vinden de toepassing in en aantal sectoren en branches. Denkt u naast keramische gevelbekleding bijvoorbeeld aan:

  • Kunst
  • Tandtechniek
  • Olie-industrie
  • Bekleding als materiaal aan uw gevel
  • In de automotive industrie (bijvoorbeeld laspennen)

keramische gevelbekleding

Er zijn nog verschillende andere toepassingen. Eigenlijk bij iedeer situatie waar het materiaal enorm hard moet zijn en hittebestendigheid een voorwaarde is.

Schaf uw keramische gevelbekleding aan via ESC Dronten

ESC is uw specialist in Nederland in Eternit materialen en toepassingen. In Nederland gebruiken we Eternit vooral bij het bekleden van de gevel. Daarnaast wordt het veel toegepast bij de aanleg en renovatie van vooral schuine daken. Wilt u meer weten? Bel dan met ESC op telefoonnummer 0321-332103 of stuur een e-mail naar verkoop@escdronten.nl. ESC Dronten is uw specialist in Eternit. Ook voor keramische gevelbekleding.