(0321) 33 21 03 verkoop@escdronten.nl

Gevels

Kies ook voor onderhoud en vernieuwing

Gevels bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van panden. Een gevel die vuil is gebleven of een vol gekalkte gevel zorgen al snel voor irritatie. Het had er allemaal een stuk beter uit kunnen zien. Vindt u het belangrijke dat uw (zakelijke) bezoekers van u en/of uw bedrijf krijgen? Laat dan op tijd uw gevel reinigen of vernieuwen. Daar doet u in de eerste plaats uw bezoekers en plezier mee. Daarmee dan uiteindelijk uzelf ook. Net als bij het onderhoud van een tuin aan de voorkant is de gevel voor een groot deel bepalend voor de eerste indruk die men van u heeft.

De kracht van uitstraling door gevels

10 Jaar geleden werd het WK voetbal gehouden in Duitsland. Een uitgelezen mogelijkheid voor Duitse steden en dorpen om zichzelf wereldwijd op de kaart te zetten. Anders dan in andere landen, zoals bijvoorbeeld Brazilië, wordt zo’n onderwerp in Duitsland voortvarend aangepakt. Belangrijk onderdeel voor de eerste indruk is de aanpak van de gevel. Schilders en bedrijven in gevelrenovatie werden massaal opgeroepen. De gevels werden nauwkeurig onder handen genomen. Frisse kleuren en fraaie gevels fleurden heel Duitsland op. Niet alleen in de speelsteden werd stevig opgeknapt. Zelfs de kleine steden en dorpen zeten hun beste beentje voor. Wie in die tijd een bezoek bracht aan Duitsland kon rekenen op de best denkbare uitstraling in straten en op pleinen.Een van de materialen die voor gevelrenovatie en vernieuwing werd gebruikt was Eternit. Dit materiaal is zo’n 10 jaar later alleen maar populairder geworden. ESC in Dronten is in Nederland de leverancier. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de toepassing van Eternit voor uw gevels en daken.

project07b

Mogelijkheden om gevels er beter uit te laten zien

  • Schoonmaken
  • Overschilderen
  • Gevelbeplating aanbrengen
  • Eternit platen over de oude gevel zetten
  • Items of beplanting over slechte delen aanbrengen

Voor gevels uit Eternit kiest u voor ESC in Dronten

ESC in Dronten is uw landelijke leverancier van Eternit voor gevels en daken. Wij zorgen ook bij u voor de efficiënte levering van alle soorten Eternit. Wacht niet langer en kies voor gevelbeplating en dakbeplating met Eternit. Voor informatie of bestellen kunt u bellen met ESC Dronten. Ons telefoonnummer is 0321-332103. Mailen kan natuurlijk ook. Dit doet u door een e-mail te sturen aan verkoop@escdronten.nl. We horen graag binnenkort meer van u. Voor de levering van Eternit voor uw gevels.