(0321) 33 21 03 verkoop@escdronten.nl

Gevel

Uw aanzien is veel waard

Een gevel is bepalend voor het eerste aanzien van uw pand. Uw klanten en bezoekers ontlenen de eerste indruk vaak aan de staat waarin de gevel verkeert. Is de gevel vervuild, beschadigd of verouderd? Dan is de kans groot dat u er zelf ook niet hel voordelig opstaat. Dan kunt u nog zo’n fraaie inrichting en schoon interieur hebben, de toon is al gezet. Dat mag misschien vreemd overkomen. Maar zo werkt het nou eenmaal in het menselijk brein. Heeft u daarentegen een gevel die fris en schoon oogt? Dan kunt u in andere opzichten wel wat steekjes laten vallen. De eerste indruk is dan immers door de uitstraling van de gevel uitstekend.

Onderhoud en vernieuwing van de gevel

Iedere gevel heeft onderhoud nodig. Dat kan zijn omdat vervuiling de gevel heeft aangetast. Een blijvend fenomeen is ook het spuiten van graffiti. Heeft u de pech dat graffiti spuiters uw pand onder handen hebben genomen? Neem dan direct maatregelen. Hoe sneller u erbij bent des te groter de kans dat schoonmaak voldoende helpt. Eenmaal goed ingetrokken verf is lastiger te verwijderen. In en omgeving waar veel vervuiling door uitlaatgassen aanwezig is wordt extra onderhoud gevraagd. Schakel daar een professioneel bedrijf in gevelreiniging voor in. Zijn uw gevels echt aan vervanging toe? Overweeg dan om de gevels van Eternit beplating te voorzien. ESC in Dronten is de specialist in Eternit gevelbeplating en dakbedekking. We leggen u graag wat meer uit over de toepassing en voordelen van Eternit.

De onderscheidende kenmerken van Eternit voor uw gevel

Eternit biedt u de volgende voordelen:

  • Milieuvriendelijk materiaal
  • Duurzaam en veilig in gebruik
  • Makkelijk te vormen, waardoor uitstekend maatwerk mogelijk is
  • Verkrijgbaar in veel kleur en alle denkbare stijlen
  • Eenvoudig en snel aan te brengen

gevel

ESC in Dronten is uw leverancier van Eternit. Neem contact met ons op

ESC is uw gespecialiseerde leverancier van Eternit. Dit materiaal is uitstekend geschikt om te gebruiken voor uw (schuine) dak en gevel. Wilt u meer informatie over het aanbod van ESC? Vraag dan uw informatie telefonisch aan via telefoonnummer 0321-332103 en/of stuur een e-mail met uw vragen of op opmerkingen naar verkoop@escdronten.nl. Wij nemen dan zelf contact met u op om de vragen met u te bespreken. Bijvoorbeeld over de toepassing van Eternit bij uw gevel.