(0321) 33 21 03 verkoop@escdronten.nl

Gevelrenovatie Enschede

Professionele gevel renovatie regio Enschede

Bent u van plan binnenkort een gevelrenovatie in Enschede uit te voeren? Heeft u wellicht asbest of een ander ongewenst materiaal op uw huidige dak of aan uw gevel in Enschede? Bent u als aannemer bezig met een gevelrenovatie? Of wilt u gewoon gevelbeplating in een bepaalde kleur aanbrengen? Dan heeft u met het materiaal Eternit het ideale materiaal gevonden. ESC in Dronten levert dit in heel Nederland. Ook bij u in Enschede bent u voor keramische gevelbekleding bij ESC op de juiste plaats. Wij zijn de Nederlandse leverancier van Eternit. Dit gebruiken we vooral voor gevelbeplating en dakbeplating. Het vormt daarmee een duurzaam alternatief voor het nog steeds aangetroffen asbest. Een stuk milieuvriendelijker en veiliger dan andere materialen. Bij ESC vertellen we u daar in Enschede en elders in Nederland graag meer over. U vindt onze contactgegevens onderaan.

Een gevelrenovatie met duurzaam en milieuvriendelijk materiaal

Een oude gevel en een oud dak waren dringend aan vervanging toe. De gevelrenovatie en de vervanging van het dak kon pas worden uitgevoerd na verwijdering van het aanwezige asbest. Zoals u wellicht weet is hiervoor een gespecialiseerd bedrijf nodig. Nadat dit bedrijf de asbestsanering had gedaan kon opnieuw worden opgebouwd. Voor de gevelbeplating had de aannemer gekozen voor Eternit gevelplaten. Zijn opdrachtgever had zich al in het materiaal verdiept en wist ook precies welke stijl en kleur hij wilde. Met behulp van het maatwerk van ESC kon het project succesvol worden afgerond. De bouw en het plaatsen van de deels keramische gevelbekleding was klaar voor tientallen jaren veiligheid en woongenot. Dit keer met de volledige garantie dat het dak en de gevel niet nog een keer zouden moeten worden gesaneerd door een gespecialiseerd bedrijf.

Waarom juist Eternit als materiaal voor gevelrenovatie in Enschede?

In Enschede, maar eigenlijk wereldwijd, is Eternit een ideaal materiaal voor gevel bekleding, omdat:

  • De toepassing milieuvriendelijk en duurzaam is
  • Het materiaal eenvoudig te bewerken is
  • Exact op kleur kan worden gebracht
  • Ideaal is voor gevelbeplating en gevelrenovatie
  • Perfect kan worden verwerkt voor de aanleg van (schuine) daken

gevelrenovatie enschede

Gevel renovatie? Neem contact met op met ESC

Bent u op zoek naar de ideale manier om de gevelrenovatie uit te voeren? Of bent u op zoek naar gevelbeplating die duurzaam is? Of wilt u gewoon in Enschede of elders meer informatie ontvangen over keramische gevelbekleding en de mogelijkheden voor gevels in uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact op met ESC. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0321-332103. Stuurt u liever een e-mail met uw vragen? Richt deze dan aan verkoop@escdronten.nl. ESC is uw ideale leverancier van Eternit voor de gevelrenovatie in Enschede. Wanneer u specifieke gevels zoals bijvoorbeeld een kopgevel wilt laten bekleden, kunt u ook bij ons terecht.