(0321) 33 21 03 verkoop@escdronten.nl

Gevelrenovatie Den Haag

Eternit heeft de toekomst

Gevelrenovatie in Den Haag wordt steeds vaker uitgevoerd met Eternit. Gevel bekleding met Eternit zorgt voor een duurzame toepassing van gevelbeplating. Heeft u in Den Haag plannen om gevelplaten aan te laten brengen? Of is het de hoogste tijd om gevelrenovatie uit te (laten) voeren? Kies dan voor de producten van ESC. ESC is gevestigd in Dronten en levert snel en efficiënt bij u in Den Haag. Eternit wint ook in Den Haag steeds verder aan populariteit. Het is eenvoudig te gebruiken bij gevelrenovatie. Ook voor gevels in nieuwbouw zien we de toepassing steeds meer in zwang raken. Sterk, efficiënt en duurzaam. Dat is Eternit. Het materiaal is bij uitstek geschikt voor gevelbekleding en om aan te leggen bij schuine daken. Bij ESC vertellen we u hier graag meer over.

Een voorbeeld van gevelrenovatie in Den Haag

Een gevelrenovatie werd gepland voor een monumentaal pand in Den Haag. De oude gevelplaten werden verwijderd en voorzien van gevelbeplating van Eternit. Voor de renovatie van het dak was nog geen keuze gemaakt. De architect wilde eerst de werking van de Eternit gevelplaten afwachten. Hij koos uiteindelijk voor de aansluiting met de keramische gevelbekleding door voor het dak hetzelfde materiaal te kiezen. De Eternit dakplaten werden geplaatst. De opdrachtgever kon ook in dit geval met tevredenheid terugkijken op een geslaagde gevelrenovatie. Het dak kon eveneens rekenen op brede goedkeuring. Het gebruik van moderne materialen in gevelbekleding bleek ook in deze situatie zeer succesvol uit te pakken.

gevelrenovatie den haag

Toepassingen in Den Haag en elders

Eternit is een uitstekend materiaal voor gevels en daken. De toepassingen zijn vooral terug te vinden bij de volgende onderwerpen:

  • Gevelbekleding. Duurzaam en sterk
  • Gevelbeplating. Eenvoudig te verwerken
  • Gevelplaten in precies de juiste stijl en kleur voor unieke uitstraling
  • Keramische gevel bekleding voor uitstekende isolatie en jarenlang comfort
  • Precies de juist maat, stijl en kleur bij toepassing op (schuine) daken

Ben u nog niet overtuigd van Eternit als het beste materiaal voor uw gevelrenovatie? Laat ons u hier dan nog meer over uitleggen. We geven u precies dat stukje informatie dat ervoor zorgt dat ook u overtuigd bent.

Gevelrenovatie in Den Haag? Neem contact op met ESC

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in gevelbeplating? Of is uw gevelbekleding tijdens de gevelrenovatie aan vervanging toe? Wilt u gevel platen van Eternit gebruiken bij uw nieuwbouwwoning? Heeft u een kopgevel? Geen Probleem! Neem vrijblijvend contact op met ESC in Dronten. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0321-332103.U kunt uw vragen aan ons ook sturen met e-mail aan verkoop@escdronten.nl. ESC is uw specialist in gevelrenovatie in Den Haag.